уторак, 15. новембар 2016.

BELGRADE ART SHOW SLAVI DVE GODINE POSTOJANJA!




BELGRADE ART SHOW 

SLAVI DVE GODINE POSTOJANJA!

Festival umetnosti mladih i kreativnih talenata 'Belgrade Art Show' proslaviće dve godine postojanja, održavanjem petnaeste kulturološke manifestacije, i to u novom prostoru, klubu 'Ben Akiba' koji se nalazi u Savamali, 07. Decembra sa početkom u 20h.



'Sa ciljem da se umetnost mladih talenata predstavi još većoj publici na što bolji način odabrali smo Ben Akibu za novo mesto održavanja ovog festivala umetnosti. Ben Akiba je odgovorila cilju Belgrade Art Show-a da unapredi promociju umetničkih i kulturnih vrednosti našeg društva, i umetničko delovanje ovog festivala podigne na još viši nivo’ rekao je Pavle Knežević, kreator ovog jedinstvenog i plemenitog projekta.


Publici je, do sada, predstavljeno oko 140 mladih i kreativnih talenata.


Fantastičan umetnički program krasiće obeležavanje dve godine postojanja ovog pokreta mladih umetnika za očuvanje kulture, te će publika biti inspirisana poezijom, modnim revijama, sjajnim vokalima, butoh performansima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, predstavljanjem četiri plesna stila, kao i izložbama slika, fotografija, a u multimedijalnom segmentu program će obogatiti i ciklus kratkih filmova.


Belgrade Art Show poziva sve ljubitelje umetnosti da svojim učešćem i prisustvom uveličaju ovu proslavu beogradske simfonije kulture i umetnosti.

 BELGRADE ART SHOW 2nd Birthday party!
07. Decembar 2016. u 20h. Klub 'Ben Akiba'.

Dobrodošli svi na beogradsku simfoniju kulture i umetnosti! 


Нема коментара:

Постави коментар