субота, 24. март 2018.

Belgrade Fashion Show: Drum Zum Fashion


BELGRADE FASHION SHOW : DRUM ZUM FASHION umetnički događaj će se održati u Džez baru Sinatra na Dorćolu, u Nedelju, 25. marta 2018. godine u 13h! 

U okviru manifestacije BELGRADE FASHION SHOW Dramsko udruženje mladih DRUM ZUM predstaviće se revijom na kojoj ce mladji uzrast dece pokazati kostime iz perioda Renesanse,Baroka i Rokokoa. 



DRUM ZUM: 'Ove kostime smo pažljivo izučavali da bismo ih realizovali na časovima primenjene umetnosti. Da revija bude nevidjeni dogadjaj, potrudili smo se da je propratimo i obućom koja je iz tog perioda. To je bilo lako za nas, već naviknute na originalna i efektna rešenja: svoju obuću od kuće donešenu smo preoblikovali i tako napravili novu, inspirisani znanjem o tim epohama, materijalima koji su se tada koristili. Talenat je i ovog puta našao svoj put, a deca uživala puštajući mašti na volju. Starija grupa dece prošetaće modele koje su sami sašili na našim časovima i iskombinovali svako svoju kreaciju sa propratnim rekvizitima. Sve to smo pravili i koristili za odredjene naše predstave'. 

Deca će se takođe publici predstaviti recitacijama, kao i izložbom svojih slika.


Dečja kreativnost je nenadmašna. Ne postoje granice do kojih ona doseže.Zato Drum Zum škole već deset godina usavršavaju koncept svog rada po principu: Nema istih časova i tema koje se iz godinu u godinu obrađuju.


Prati se dečja kreativnost kroz odredjene škole glume, kulture govora, slikanja i primenjene umetnosti koje se prožimaju i razvijaju nekoliko aspekta dečjeg razvoja. Tako se dolazi do usmerenja šta konkretno svakom pojedincu prija i šta ga najviše motiviše. Istražujući za šta je svako dete talentovano, jednostavno se razvijaju i sposobnosti i konkretne veštine koje su jednostavni sled zajedničkog truda.

Make up event-a: Tamara Knezevic 


Official mail: belgradefashionshow@gmail.com

Poštovani vidimo se u Nedelju 25.03.18., u 13h.

Dođite da podržite naše najmlađe u stvaranju umetnosti.


Нема коментара:

Постави коментар