среда, 3. јун 2020.

Belgrade Art Show & Salon Gagi



Belgrade Art Show želi da Vam predstavi dugogodišnjeg hairstyle saradanika festivala..
Frizerski Salon Gagi!

Salon se nalazi na adresi Hadži Milentijeva 7 na Vračaru!

Kreativnost, iskustvo i veštine bezrezervno stavljamo u službu kose i to je jedan od glavnih “krivaca” za stečeno poverenje i lojalnost od strane naših klijenata.



U salonu Gagi uvek će vas dočekati prijatan ambijent i ljubazno osoblje. Zato, posetite nas i uz pomoć stručnjaka odaberite frizuru po vašoj meri i ukusu.



Mesto kome se Vaša kosa raduje!



Dođite u frizerski salon Gagi i uverite se zašto smo najbolji. Naš tim profesionalnih frizera je tu za vas i vašu kosu, bilo da želite šišanje, feniranje, farbanje, keratin ili svečanu frizuru.



Za više informacija o našim uslugama, kao i za zakazivanje termina, kontaktirajte nas u inbox ili na 011 244 67 33


Frizerski Salon Gagi je dobitnik brojnih nagrada!


Na nedavno održanoj reviji modnih kreatora iz Indonezije, frizerski salon Gagi bio je zatužen za lepotu kose modela. 


Najbolji frizerski salon u beogradu Pružamo sve usluge ženskog šišanja, feniranja i korekcija. Naše frizere izdvaja iskustvo, kvalitet, pouzdanost, znanje i ljubaznost. 
Posetite nas.


Od samog početka uspeli smo da se izdvojimo kvalitetom, znanjem, ljubaznošću i perfektnom komunikacijom sa svojijim klijentima.


Uvek dobro raspoloženje salona Gagi trudi se da svoju kreativnost, iskustvo i veštine stavi u službu Vaše kose, kako bi ona što bolje izgledala na obostrano zadovoljstvo.
O vašoj kosi brinu vrhunski stručnjaci u svetu frizerskih usluga.

Pavle Knežević, osnivač Belgrade Art Show-a i Dragoslav Kovarbašić u ime salona 'GAGI'

Pogledajte Belgrade Art Show intervju sa Gagijem!

    Hairstyle Art "Umetnost Frizura'' Gagi Salon - Belgrade Art Show Tv



TIM 

Gagi - Vlasnik i glavni frizer
U frizerskom svetu je od 2004. Frizersku karijeru je započeo u frizerskom salonu "Bob", dugo godina radi kao stilista i kolorista, radi na svakom fashion selection –u i učestvuje na raznim modnima događajima kao stilista. Radi kao edukator u Matrix i Loreal timu. Sarađuje sa raznim modnim časopisima i televizijskim kanalima. Odlikuje ga kreativnost u šišanju, farbanje kose i stilizovanje frizura.


Andrijana Božinovska Dimitrovska - Mlađi saradnik
U salonu Gagi je od 2013. Važi za jednog od najvećih talenata u svetu frizerskih usluga u Srbiji, završila je frizersku školu i usavršava se na Lorealovoj frizerskoj akademiji. Karakteriše je kreativnost i u stilizaciji frizura i kolorisanje.

Нема коментара:

Постави коментар