недеља, 7. март 2021.

Belgrade Art Show: Izložba slika Ane Mirković

 Belgrade Art Show: Izložba slika Ane Mirković



Festival umetnosti BELGRADE ART SHOW organizuje izložbu slika akademske slikarke Ane Mirković u galeriji UK Parobrod za dan žena 8. marta 2021!

Izložba traje ceo dan i to od 11h do 20h.

Belgrade Art Show već 7 godina predstavlja platformu promocije svih vidova umetnosti u Beogradu, Srbiji i zemalja regiona.

Za ovih 7 godina Belgrade Art Show je publici predstavio preko 600 umetnika kroz razne događaje i promocije multimedijalnog i medijskog karaktera.


Kreator Belgrade Art Show-a je pravnik Pavle Knežević koji kroz svoju pravničku aktivnost dugi niz godina pomaže umetnike kroz zaštitu autorskih prava i intelektualne svojine te se od početka 2021. nalazi na poziciji sekretara ULUS-a i svoj doprinos kulturi Srbije daje i kroz rad u ovom reprezentativnom udruženju.


Ana Mirković, akademski slikar.

Rođena 20. septembra 1990. godine u Užicu. Talenat ka slikanju pokazala je još u ranom detinjstvu. Srednju umetničku školu završila je u rodnom gradu, a zatim upisala osnovne akademske studije na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, gde je diplomirala na smeru konzervacija i restauracija. Master akademske studije završila je na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, takođe na smeru za konzervaciju i restauraciju. Trenutno živi i stvara u Beogradu. Omiljena slikarska tehnika joj je ulje na platnu.


Na ovom umetničkom događaju predstaviće publici odabrane radove iz svog dosadašnjeg bogatog opusa.

Ulaz je slobodan.

Dobrodošli!

Dragi ljubitelji umetnosti, pridržavajte se propisanih mera.

Offical mail: belgradeartshow@gmail.com

#belgradearshow

Belgrade Art Show.



Нема коментара:

Постави коментар