субота, 4. фебруар 2017.

PROMOCIJA KNJIGE 'CRNI DIJAMANT' Ksenije Pešić



PROMOCIJA KNJIGE
*CRNI DIJAMANT*

-Autor knjige: Ksenija Pešić-

BELGRADE ART SHOW će u klubu Ben Akiba 26.02.2017 od 20h sa velikim zadovoljstvom publici predstaviti sjajnu, magičnu i inspirativnu knjigu 'CRNI DIJAMANT' autorke Ksenije Pešić, kroz nesvakidašnje umetničko veče namenjeno promociji ovog književnog dela.

U umetničkom segmentu Belgrade Art Show-a, -ARTIST SPOOTLIGHT- ogromna čast je bila intervjuisati autorku Kseniju Pešić a povodom promocije ove fantastične knjige. 


BELGRADE ART SHOW: Kada je 'Crni Dijamant' objavljen?

Ksenija Pešić: Objavljen je 25. 11.2016 a u knjižarama je od 08.01.2017 godine.


-Autorka knjige 'CRNI DIJAMANT' Ksenija Pešić-

BELGRADE ART SHOW: O cemu se radi u knjizi?

Ksenija Pešić: Knjiga je prvi deo trilogije epsko/naučne fantastike u kojoj se stvara jedan novi izmišljeni svet, koji postoji paralelno sa našim, i šta se dešava kada se oni sudare.



BELGRADE ART SHOW: Odakle inspiracija za tu temu?

Ksenija Pešić: Inspiracija je želja za jednim boljim svetom, za nadom da se nas moze spasiti i da postoji mesto gde su vrednosti one koje je naš ljudski rod davno zaboravio.



BELGRADE ART SHOW: Od kada pišete?

Ksenija Pešić: Pišem od svojih tinejdžerskih dana, ali to je bila samo poezija. Ovaj roman je moje prvo prozno delo i pisala sam ga 2 godine, dakle od 2014..



BELGRADE ART SHOW: Vaš omiljeni lik u romanu?

Ksenija Pešić: Omiljeni lik iz knjige? Zove se Samael!


BELGRADE ART SHOW: Šta mozemo očekivati na promociji?

Ksenija Pešić: Na njoj možete očekivati sve suprotno od onoga kad pomislite na tipičnu promociju knjige. Jedan mini umetnički projekat sa muzikom, glumcima i naravno, upoznavanjem sa samim romanom.


BELGRADE ART SHOW: Hvala ti Ksenija i vidimo se na promociji!

Poštovani ljubitelji umetnosti, dobrodošli na promociju knjige epsko/naučne fantastike 'CRNI DIJAMANT' autorke Ksenije Pešić, a koja če se održati 26.02.2017 god. od 20h u klubu Ben Akiba u Belgrade Art Show pr organizaciji.
Svi ste pozvani!


Нема коментара:

Постави коментар