петак, 17. фебруар 2017.

PROMOCIJA KNJIGE „CRNI DIJAMANT“ NA BELGRADE ART SHOW-U



PROMOCIJA KNJIGE „CRNI DIJAMANT“
NA BELGRADE ART SHOW-U


-Prvenac SF autorke Ksenije Pešić čije je prvo izdanje rasprodato u rekordnom roku-


Belgrade Art Show, izdavačka kuća Kovačnica priča i autorka Ksenija Pešić pozivaju sve predstavnike medija i ljubitelje naučne i epske fantastike da u nedelju, 26. februara u klubu „Ben Akiba“ od 20h prisustvuju specijalnoj promociji knjige „Crni Dijamant“, literarnog prvenca mlade autorke koji je u prvom izdanju doživeo veliki uspeh kod domaće publike.


Osnivač Belgrade Art Show-a Pavle Knežević posvetiće čitavo veče nekonvencionalnom i multimedijalnom predstavljanju SF naslova sa elementima epske fantastike, čiji je prvobitni tiraž odavno rasprodat, i čije se drugo izdanje željno iščekuje.

Pavle Knežević - Creator of Belgrade Art Show -

Pored konferencije za novinare i publiku, klub „Ben Akiba“ će posebnom ambijentalnom muzikom, multimedijalnim prezentacijama kao i teatralnim predstavljanjem glavnih likova romana, na jedno veče biti „transformisan“ u magični svet „Crnog Dijamanta“.


U profesionalnim kostimima koji verno prikazuju taj svet, oni će takođe čitati odlomke iz ovog književnog dela koje se bavi opasnim promenama u čitavom kosmosu, svemu što stoji iza verovanja čovečanstva u natprirodne sile, od bajki do religije, i ulogom jednog, naizgled malog čoveka, na čijim leđima je sudbina čitavog živog sveta koji taj kosmos nastanjuje.

Ksenija Pešić - autorka knjige Crni Dijamant -

Tvorac „Crnog Dijamanta“, Ksenija Pešić.. Ovo je njeno prvo prozno delo, dok se iza nje nalaze finale Limskih večeri poezije, kao i nebrojene nagrade sa pesničkih takmičenja u čitavom regionu, uključujući i nagradu „Borislav Pekić“.
Rođena je 1988. godine u Beogradu, završila je Filološku gimnaziju, osnovne studije Pravnog fakulteta u Beogradu i postdiplomske studije na Kriminalističko-policijskoj akademiji u Zemunu.

Belgrade Art Show očekuje sve ljubitelje pisane reči na promociji kakvu još niste videli!


Нема коментара:

Постави коментар