субота, 9. децембар 2017.

POZIV UMETNICIMA NA UČEŠĆE u PROMOCIJI 'DNEVNIKA VIRDŽINIJE VULF'



POZIV UMETNICIMA
NA UČEŠĆE u PROMOCIJI Knjige 'DNEVNIK VIRŽINIJE VULF'


Festival umetnosti, Belgrade Art Show upućuje poziv svim divnim umetnicima i onima koje rad i ličnost Virdžinije Vulf inspiriše da učestvuju na svojstven način u promociji knjige 'DNEVNIK VIRDŽINIJE VULF', a koja će se u organizaciji Belgrade Art Show-a i prevodioca i urednika knjige Gilmor Marka diplomiranog psihologa, održati na Dorćolu, Jazz Bar Sinatra u ul. Žorža Klemansoa 10.

U ciljnu grupu spadaju svi koji vole ozbiljnu književnost, koja tera na razmišljanje, a ne na lenjost, i koja je slojevita; oni koji mogu da se poistovete s njenim duševnim tegobama; LGBT osobe, jer je Virdžinija jedna od literarnih gej ikona; ljubitelji istorije i mnogi drugi.

Poziv se odnosi i na učestvovanje u diskusiji o Virdžinji Vulf, deljenja iskustva vezano za susret sa njenim radom i koji kakav utisak su njena autorska dela ostavila na Vas.

Virginia Woolf

'Sam projekat objavljivanja svih šest tomova dnevnika Virdžinije Vulf je pokrenut zbog promovisanja književnih dela jedne predivne, ali u našem društvu zapostavljene spisateljice; zarad ukidanja svih predrasudi koje ljudi imaju prema njoj, kao i ukidanja stigmi prema ljudima koji su duševno oboleli' - kaže Marko Gilmor.

Koncept Belgrade Art Show promocija knjiga podrazumeva učešće umetnika u kreiranju magične umetničke večeri.

Na ovom umetničkom događaju možete se prijaviti da učestvujete kroz: Čitanje odlomaka; Glumu; Diskusiju o delima; Performansu; Drag Performansu; Pevanje; Muzičkom nastupu.

Poziv Belgrade Art Show-a je samo jedan način ovog festivala da utiče na svest o prisutnosti i značaju književnosti u društvu, i cenjenju iste kao nepresušnog autentičnog izvora inspiracije.

Belgrade Art Show postoji već više od 3 godine i za taj period je publici predstavio preko 300 umetnika i organizovao mnogo promocija knjiga, a kraj Decembra 2017. godine je posvećen promociji knjige 'Dnevnik Virdžinije Vulf'!

Poštovani ljubitelji umetnosti molim Vas da pošaljete svoje prijave na oficijelni mail belgradeartshow@gmail.com a radi sačinjavanja spiska samo iz razloga da nekog tokom ovog umetničkog događaja ne bi prevideli.

Official mail: belgradeartshow@gmail.com

Hvala Vam! 

Vidimo se u Četvrtak, 21. Decembra, Jazz Bar Sinatra, ul. Žorža Klemansoa 10. Dorćol.

 PROMOCIJA 'DNEVNIKA VIRDŽINIJE VULF'


Нема коментара:

Постави коментар