уторак, 22. септембар 2015.

INTERVIEW for TANJUG






   BELGRADE ART SHOW 'YIN & YANG SYMPHONY'
-KAKO TANJUG JAVLJA-




Na poziv sjajne novinarke Ivone, ispred 'TANJUG' obaveštajno-informativne agencije, a opet zahvaljujući fenomenalnoj Biljani Dimčić, čiju ćemo knjigu 'Razgovori' imati priliku da doživimo na promociji iste na Belgrade Art Show-u 28. septembra, urađen je interview i snimljen video prilog, a vezano za smisao i ideju Simfonije umetnosti koja se održava već skoro tačno godinu dana.





TANJUG - 'Osnivač Belgrade Art Show-a Pavle Knežević okružen je prijateljima koji se bave različitim umetnostima tako da je došao na ideju da poveže neotkrivene mlade talente Beograda i predstavi ih publici kroz umetničke večeri koje se organizuju sezonski na mesečnom nivou.'



"Cilj je da se prezentuju različite vrste umetnosti u toku jedne umetničke večeri. Tako da na Belgrade Art Show-u predstavljamo poeziju, ples, umetničke instalacije, prikazujemo  filmove, izložbe fotografija i slika, organizujemo i modne revije", objasnio je Tanjugu Knežević.



"Do sada je ucestvovalo i publici predstavljeno oko 80 neafirmisanih mladih talenata i dosta ljudi nam se javlja, tako da smatram da umetnička scena u zemlji teži ka boljem. Postoji mnogo mladih talenata koji imaju  potencijala da nas sve inspirišu svojim umetničkim radom", kaže Knežević.
Deveti po redu Belgrade Art Show – Symphony biće održan 28. septembra u džez baru "Sinatra" na Dorćolu, sa početkom u 20h.
Interview i video prilog za TANJUG, pogledajte putem linka: TANJUG: BELGRADE ART SHOW



Нема коментара:

Постави коментар