среда, 24. фебруар 2016.

PAVLE otvara premijeru filma (Ne)profesionalac u Cineplexx Ušće!




PERFORMANCE 
za beogradsku premijeru filma
(Ne)profesionalac, novog filma Sache Barona Cohena


U četvrtak, 25.02.16, sa početkom u 19h beogradski umetnik Pavle Knežević zajedno sa izazovnim, provokativnim i nadasve harizmatičnim devojkama plesne grupe Uv Dance, će izvesti glumački performance u Cineplexx bioskopu u Ušću a povodom premijere novog filma Sache Barona Cohena, '(Ne)profesionalac'!

Poznat po brojnim ulogama u raznim reklamama za inostrano i domaće tržište, te mnogim javnim glumačko-plesnim nastupima još od 2008 godine, zahvaljujući svojoj izuzetnoj moći transformacije i glumačkom talentu, u 2014 godini je ostvarena sjajna saradnja na obostrano zadovoljstvo sa Cineplexx bioskopom u Ušću, koja je započeta performansom i interpretacijom legende svetske kinematografije Charlie Chaplina od strane umetnika, Knežević Pavla. 


Najrasprostranjeniji pisani mediji u Beogradu, novine 24 sata su naslovnu sliku povodom vesti svečanog otvaranja Cineplexx bioskopa u ušču upravo posvetile - Čarlie Čaplinu! 




A i Blic.rs je takođe medijsku pažnju posvetio Čarlie Čaplinu. 



Potom je usledila saradnja na filmu Chappie, gde je za perfomance premijere tog filma, Knežević tumačio ulogu glumca Dev Patela.


Pored toga.... ahahhah meni najomiljenija interpretacija jeste tumačenje lika našeg najslavnijeg naučnika Nikole Tesle! 

                                

Sutra ću biti obučen u gaće (one moje favourite blue XD Lacoste kupaće) sivu rolku i papuče, a pored pištolja moju odbranu od obožavaoca će činiti i šest prelepih atraktivno odvenih devojaka :D

Performance premijere filma (Ne)profesionalac u Cineplexx bioskopu u Ušću počinjemo u 19:30h !

Vidimo se društvo! Lets have fun and party!!! 


Нема коментара:

Постави коментар